a kedvezményezett neve: B- SECURITY Biztonságtechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
a projekt címe: Innovatív távfelügyeleti rendszer kialakítása a B-SECURITY Biztonságtechnika Kft székhelyén
a szerződött támogatás összege: 7 585 000 Ft
a támogatás mértéke (%-ban): 50%
a projekt tartalmának bemutatása: A vállalkozás jelenlegi projektje keretében a korábban kiépített, elsősorban videotechnikai rendszerekhez és az újonnan kiépítendő rendszereihez kíván egy új szolgáltatást bevezetni, mely segítségével a kiépített kamerarendszerek videós távfelügyeletet is tudja vállalni a vállalkozás. A vállalkozás székhelyén az ehhez szükséges infrastruktúra adott. Szélessávú internet, 40nm saját használatú elszeparált helyiség, stabil elektromos áramhálózat.
a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult,akkor a tényleges befejezés): 2018.10.09 (tényleges)
projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-01745


• a kedvezményezett neve: B- SECURITY Biztonságtechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
• a projekt címe: Innovatív műanyagipari feldolgozó technológia bevezetése a B-Security Biztonságtechnika Kft-nél
• a szerződött támogatás összege: 9 800 000 Ft
a támogatás mértéke (%-ban): 70%
a projekt tartalmának bemutatása: A B-Security Biztonságtechnika Kft. 2014-ben alapított vállalkozás, amely alapvetően vagyonvédelmi rendszerek kialakítását végzi vállalati és privát ügyfelei részére. A vállalkozás jelenleg növekedő pályán áll, 1 fő alkalmazottal rendelkezik, projektmunák során alvállalkozókkal dolgozik a cég. A jelenlegi projekt keretében tervezett beruházásnak köszönhetően a vállalkozás piaci előnyre tenne szert, miután olyan modellezési eljárást tudna nyújtani ügyfeleinek, mely egyedi és innovatív megoldásnak számít. Ezáltal a vállalkozás megrendelési várhatóan növekedni fognak, továbbá új, nagy ügyfeleket szerezhet az egyedi technológia bevezetésének köszönhetően. Ez hosszú távon munkahelyek teremtését segíti elő, de a jelenlegi(ek) megtartását mindenképpen.
• a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult,akkor a tényleges befejezés): 2017.01.10 (tényleges)
projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02197


• a kedvezményezett neve: B- SECURITY Biztonságtechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
• a projekt címe: Szolgáltatás portfólió bővítéséhez kapcsolódó eszközök beszerzése
• a szerződött támogatás összege: 9 950 840 Ft
• a támogatás mértéke (%-ban): 70%
• a projekt tartalmának bemutatása:A projekt keretében fejlesztendő tevékenységünket azért szükséges fejleszteni, mert az elmúlt években számtalan alkalommal kellett alvállalkozói közreműködést kérnünk a kiépítendő rendszerek kábeleinek fektetéséhez. Ez a munkavégzés lassulásához és drágulásához is vezetett többnyire. A beszerzendő árokásó/mini kotró gép alkalmas arra, hogy a saját szállító járművel a munkavégzés helyszínére vigyük az árokásásához és későbbi temetéséhez szükséges gépet (Bobcat E19). A mini kotró segítséget nyújt abban, hogy vállalkozásunk a fejlesztendő tevékenység keretében új szolgáltatást is tudjon nyújtani ügyfeleinek, amennyiben szabad kapacitása adódik. A fejlesztés révén rendelkezésre álló gép új teret ad további munkavállaló felvételére és foglalkoztatására is. A optikai szálhegesztő készlet pedig az egyre szélesebb körben használatos szélessávú hálózatok építésekor szükséges munkákhoz jelent idő és pénz megtakarítást cégünk részére. Ezenkívül kiemelendő , hogy a mini kotró hidraulikusan tudja törni a gémet a géptesthez képest balra és jobbra, így könnyítve a fal, kerítés melletti munkát, mert behajtott gémmel a falhoz közel, párhuzamosan képes dolgozni, mely kábelfektetésnél kifejezett előny társaságunk napi folyamatainál.
• a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult,akkor a tényleges befejezés): 2023.04.21 (tényleges)
• projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01056